Видови опрема за преработка на месо

Произведуваме голем избор на опрема и производи за преработка на месо, вклучително и машина за пила за коски, мелници и мелници за месо, машина за сечење месо, сепаратор за живина, машина за вакуумско пакување, полнење колбаси, миксери, пили, пушачи и многу повеќе!Ако имате масовно нарачка или примерок, можеме да прифатиме прилагодување на функцијата и изгледот на OEM, Поддршка за додавање приватно лого.

Видови опрема за преработка на месо (1)

Hebei Qiqiang располага со широк асортиман на машини за преработка на храна за да одговара на речиси секоја потреба, месар, преработувач на месо, ресторан,погон за преработка на месо, пазар и така натаму .

Делот за машини за преработка на храна на нашата веб-локација ги опфаќа сите машини што ги продаваме според типот на машината.

Hebei Qiqiang Metal Products се гордееме со најсигурните, исплатливи и добро произведени машини за преработка на храна за да можеме на нашите клиенти да им ја дадеме вистинската машина за преработка на храна за да ја завршат својата работа.

astech-sierra-automatica-sra-cortes

Одделот за машини за преработка на храна е поделен на следните различни подсекции: пили за ленти;секачи за сад;секач за пилешко, мелници;миксери;мелници за миксер;полнила за колбаси;сечачи;машини за соковници.

Под секоја од овие под-секции за машини за преработка на храна ќе ги најдете различните модели на машините што ги продаваме.

4G5HMDUYGMI6TGQW3RKR5JNEHM

Нашата фабрика обезбедува директна помош за месниот сектор со интегрирање на нови и постоечки иновации за месо на засегнатите страни и клиенти. нашата машина помага да се произведуваат и сечат замрзнати и свежи коски, свинско, говедско, свежо, пилешко и други прехранбени материјали.

HTB1Kc70kDCWBKNjSZFt761C3FXaq

Последната, наша машина за пакување со вакуум ќе помогне да се пакуваат сите производи, а потоа да се распродадат на сите пазари ширум светот.

Начин на пакување што го отстранува воздухот од пакувањето пред запечатување.Овој метод вклучува ставање предмети во пакување со пластична фолија, отстранување на воздухот од внатре и запечатување на пакувањето.Филмот за собирање понекогаш се користи за да има цврсто вклопување на содржината.Целта на вакуумското пакување е обично да се отстрани кислородот од контејнерот за да се продолжи рокот на траење на храната и, со флексибилни форми на пакување, да се намали обемот на содржината и пакувањето.


Време на објавување: Јан-08-2022 година